دیجیتال مارکتینگ؛ تحولی در حوزه اشتغالزایی
این روزها کمتر کسی را میتوان یافت که اصطلاح دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال را نشنیده باشد. از روزگاران قدیم، افزایش فروش و کسب درآمد بیشتر یکی از دغدغههای مهم تمامی کسب و کارهای کوچک، متوسط و بزرگ بوده است که همواره تلاش میکردند تا با کمک تبلیغات محیطی بیشتر به اهداف درآمدی خود دست یابند. امروزه با قدرت گرفتن تجارت الکترونیک و توسعه فضای دیجیتال، همان تبلیغات سنتی به شیوههای جذاب، متنوع و مبتنی بر بستر دیجیتال در حال ارائه بوده و کسب و کارها از طریق از فضا میتوانند با سرعت بیشتری از رقبا پیشی بگیرند.
در گذشته نه چندان دور برای راهاندازی یک کسب و کار کوچک فروشگاهی مجبور بودیم مکانی در دسترس مهیا کنیم اما توسعه فصای وب و دیجیتال این امکان را برای ما ایجاد نموده تا در کمترین زمان ممکن، فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی نموده و بدون نیاز به انبار یا نیروهای فروش حرفهای، درآمد کسب کنیم. همه اینها معجزه فضای دیجیتال است.
درست است که با وجود فضای دیجیتال دیگر وجود کسب و کارمان منوط به تهیه فضای فیزیکی نیست و هزینه اولیهمان پایین است اما اراده کار و در پس آن تهیه نقشه راه از ملزومات اصلی ایجاد یک راه درآمدی مبتنی بر بستر دیجیتال است. باید مثل هر کسب و کار دیگری عزمی قوی داشته باشیم و مسیر درآمدزایی خود را به صورت کامل ترسیم کنیم. خواه یک کسب و کار خانگی کوچک باشد یا برای مثال کسب و کاری در حوزه ارایه خدمات فناوری اطلاعات. تفاوتی نمیکند، شما باید قدرتمند عمل کنید.
دیجیتال مارکتینگ با خود مزایای زیادی بهمراه دارد که از جمله مهمترین آنها میتوان به عدم وابستگی به زمان اشاره کرد. شما صاحب یک کسب و کاری هستید که ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته میتواند فعالیت کند. ضمن اینکه هزینه شروع بسیار پایینی را هم در این حوزه شاهد هستیم. پس همه چیز مهیاست تا با مشخص کردن روش بازاریابی خود که متناسب با جامعه مخاطبانتان است، به شغلی جذاب و درآمدی قابل توجه دست پیدا کنید. البته باید به این نکته توجه کرد که فعالیت بر بستر دیجیتال هم مانند هر فعالیت مفید دیگری نیازمند این است تا زمان زیادی را صرف رونق گرفتن آن کنید و با بکارگیری ایدههای جذاب از رقبای خود پیشی بگیرید.

برای دیدن نمونه کار های طراحی وبسایت دیمچ کلیک کنید
با توجه به اهمیت «اشتغال آفرینی» که بخشی از شعار سال ۱۴۰۱ را نیز به خود اختصاص داده است، لازم است بدانیم مخاطبان این شعار تنها به کسب و کارهای بزرگ محدود نمیشود، بلکه کسب و کارهای کوچک و خانگی نیز نقش بهسزایی در تحقق موضوع اشتغال آفرینی دارند. دیجیتال مارکتینگ فضای مناسب را برای شما فراهم میکند تا هرآنچه فکر میکنیم در بازار حاوی ارزش است را بر این بستر عرضه کرده و به درآمد برسیم. در ایران نزدیک به ۴۰ میلیون کاربر اینترنت داریم که عدد قابل توجهای است. با وجود وسایل ارتباطی در دسترس نظیر گوشیهای همراه، تبلت و همچنین شبکههای اجتماعی متنوع، براحتی به تعداد بسیار زیادی از مخاطبان بدون محدودیت زمان و مکان، دسترسی داریم که با یک برنامه مشخص بازاریابی و شناسایی جامعه هدف امکان اشتغالزایی، فروش و کسب درآمد کاملا مهیا میباشد.
امروزه ایدههای جذاب و خلاقانه برای ایجاد یک کسب و کار کم نیستند. تنها نیاز است تا با توجه به مهارت و بودجه خود در جهت ایجاد یک کسب و کار دیجیتال قدم برداریم. افراد زیادی هستند که در حوزههای هنری، آشپزی و خلق آثار دستی مهارت دارند و نیازمند ایجاد زمینهای برای فروش بیشتر میباشند یا نوجوانان و جوانانی که تمایل دارند در کنار تحصیل و یا پس از فراغت از آن، برای خود منبع درآمدی پیوسته داشته باشند. بستر فروش دیجیتال با هزینه بسیار کمتر برای همه افراد آماده است، تنها کافیست چند مهارت را در خود تقویت کنیم که از مهمترین آنها میتوان به تولید محتوای موثر، تعامل با مشتری و توسعه روابط موجود اشاره کرد. این چند مهارت کلیدی در کنار عزم و اراده جدی زمینه ساز ایجاد یک کسب و کار مستقل و درآمدزا بوده و میتواند سبب توانمندسازی و نیز کاهش بیکاری خصوصا در میان قشر جوان کشور عزیزمان ایران گردد.
بدون دیدگاه