Closeup of office wired telephone


۷ اشتباه رایج در فروش تلفنی یا صوتی

1. تماس سرد به عنوان اولین نقطه شروع
در فروش هیچ چیز بیشتر از تماس تلفنی بی مقدمه نیست. توصیه می کنیم همیشه قبل از تماس اولتان لااقل یک ایمیل ارسال کنید. به این ترتیب شما قبلا ذهن مشتری را آماده این اشنایی کردید.
هدف در اینجا این است که مشتریان بالقوه خود را قبل از برداشتن تلفن گرم و آماده کنید. این را می توانید از طریق ارسال یک ایمیل، یک پیام لینکدین یا یک نظر روی پست مرتبط با او در شبکه های اجتماعی انجام دهید.

2. یک پکیج پیشفرض صوتی داشته باشید
وقتی به پایان یک پست صوتی نزدیک میشویم گفتن عباراتی مثل: امیدوارم بزودی بتوانیم مجددا صحبت کنیم یا در تاریخ فلان با شما تماس میگیرم، وسوسه انگیز است چون این گزینه ها می توانند نقطه امنی برای ادامه یافتن مکالمه باشند. پس همیشه قبل از پایان تماس یک اقدام برای اینده تعریف کنید. یادمان باشد که هیچ مکالمه فروش نباید صرفا یک معرفی باشد.

3. تماس یا پست صوتی خود را به صورت تجاری ارایه کنید
شاید بزرگترین اشتباه در یک پیام صوتی فروش این باشد که صرفا روی ویژگی های فنی و برتری های محصولمان تمرکز کنیم. فراموش نکنید که هدف نهایی شما فروش پیشنهادتان است پس در قدم اول باید مکالمه خود را اماده فروش کنید. هیچوقت در مکالمه فروش ادعای برتری نکنید در عوض ابتدا پیام خودتان را برای مشتری شخصی سازی کنید و سپس با پیشنهاد خود فرایند فروش را رهبری کنید.

4. ایجاد حس فوریت
گاهی اوقات مشتری حتی به مفصل ترین و قانع کننده ترین پست های صوتی شما نیز پاسخی نمی دهد. اگر این اتفاق برایتان تکرار شد، سعی کنید احساس فوریت را چاشنی پست صوتی خود کنید. این ممکن است همان چیزی باشد که مشتری بالقوه شما را مجبور به برداشتن تلفن و گفتگو می کند.
برای مثال عبارات غیر متعهد مانند” هر وقت آزاد شدی با من تماس بگیر” می تواند پیشنهاد شما را بی اهمیت جلوه دهد. در عوض می توانید چیزی شبیه به این بگویید: اگر تا جمعه بتوانید محصول را تهیه کنید، ما یک دوره آموزشی رایگان هم به شما هدیه می کنیم.

برای دیدن نمونه کار های طراحی وبسایت دیمچ کلیک کنید

 5. بر پیام خود مسلط باشیم
برای واضح بودن، این نکته به شما پیشنهاد نمی کند که متن تان را کلمه به کلمه بیان کنید اما برای اینکه گفتگوی تان موثر باشد حتما باید واضح و پیوسته صحبت کنید به صورتی که اعتماد به نفس تان برای مشتری قابل لمس باشد و از آواهایی مثل اوم کمتر استفاده شود.
برای آماده شدن در یک تماس صوتی لازم است قبل از تماس اطلاعات مفیدی را از مشتری بالقوه بدست بیاوریم. این اطلاعات از وبسایت مشتری یا پروفایل او در شبکه های اجتماعی و ارتباطاتی که دارد قابل دستیابی است. اگر نقطه مشترکی بین خود و مشتری پیدا کردید روی آن بشدت مانور بدید.

6. اجتناب از تماس بیش از دو بار
وقتی شما با مشتری تماس میگیرید و مستقیما به پست صوتی می رود، خب بازی تمام است؟ نه کاملا.
بسیاری از مردم تلفن های خودشان را روی مزاحم نشوید یا لرزش می گذارند و ممکن است در نوبت اول متوجه تماس شما نشوند. اگر بار دوم تماس بگیریم و پاسخ دهد که عالی است اما اگر مجدد پاسخ نداد اینجاست که باید از تماس مجدد خودداری کرده و پیام صوتی بگذاریم.
به ندرت پیش می آید که افراد وقتی دوبار مورد تماس قرار میگیرند ناراحت شوند، اما اگر این کار را بارها تکرار کنیم حتما عصبانی خواهند شد. همیشه می توانید چیزی شبیه این را بگویید: از تماس مجدد عذرخواهی میکنم، فراموش کردم بار اول پیغام صوتی یا پیامک ارسال کنم.

7. از اشتباهات غیر منتظره ناراحت نشوید
اگر در میان مکالمه شما اتفاق غیر منتظره ای مثل عطسه ، ورود کودک با سر و صدا به اتاق یا مثلا زنگ هشدار اتش سوزی رخ داد، جای نگرانی نیست. به هیچ وجه تمرکز خودتان را از دست ندهید و به حالت خوشایندی مثل خنده از طرف مورد نظر عذرخواهی کنید. حتما جواب می دهد!

در پایان
نکته مهم اینجاست که یک پست یا تماس صوتی باید برای مشتری تدارک دیده شود نه فروشنده. به این معنی که تلاش کنید پیشنهاد بدهید، سوال بپرسید و رویکرد مناسب ایجاد کنید. این موارد با تمرین قابل دستیابی خواهند بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *